Вибори до Конгресу - Серпень 2009.
| Author |
Message |
|
dimmustranger
|
 Re: Вибори до Конгресу - Серпень 2009.
2pisp перед выборами румын предложил перевести 10 грн из казны, так что там что то есть. Я честно признаться не понял наших кандидатов, неужели так трудно было заранее договориться с 2я десятками избирателей? Например Vigil Vox ещё за неделю до выборов людей агитировать начал, и у него все тип-топ, он в конгрессе. Почему остальные так не сделали - я хз.
| 26 Aug 2009, 09:53 |
|
 |
|
alexis
|
dimmustranger wrote: 2pisp перед выборами румын предложил перевести 10 грн из казны, так что там что то есть. Я честно признаться не понял наших кандидатов, неужели так трудно было заранее договориться с 2я десятками избирателей? Например Vigil Vox ещё за неделю до выборов людей агитировать начал, и у него все тип-топ, он в конгрессе. Почему остальные так не сделали - я хз. потому что на предыдущих выборах Viira и Dead_Zheka принесли всех избирателей на блюдечках с голубой каемочкой - вот многие и не чесались
| 26 Aug 2009, 09:56 |
|
 |
|
hipmuse
|
Мда печально все это 
| 26 Aug 2009, 09:56 |
|
 |
|
giggster
|
dimmustranger wrote: 2pisp перед выборами румын предложил перевести 10 грн из казны, так что там что то есть. Я честно признаться не понял наших кандидатов, неужели так трудно было заранее договориться с 2я десятками избирателей? Например Vigil Vox ещё за неделю до выборов людей агитировать начал, и у него все тип-топ, он в конгрессе. Почему остальные так не сделали - я хз. ну я, скажімо, і домовлявся, і людей відправляв. і навіть ще іншому кандидату від буддистів допомагав голосами в останні хвилин (він і пройшов, власне). але у мене були природні обмеження для маневру – до 10 голосів.
_________________ giggster, партія United Ukraine
|
| 26 Aug 2009, 09:58 |
|
 |
|
gelios
|
Одне не розумію – нафіга кандидатам: Ceriy, paul_lg та Ivan Sirko стільки було віддано голосів? Порядка 140 голосів пішло у нікуди... особисто я вважаю, що вибори організаторами з тріском провалені і до наступних команда конгресменів та організаторів виборів має змінитись на 100%!
_________________ еУкраїна запрошує!(спроба промо-сайту)
|
| 26 Aug 2009, 10:09 |
|
 |
|
giggster
|
gelios wrote: Одне не розумію – нафіга кандидатам: Ceriy, paul_lg та Ivan Sirko стільки було віддано голосів? Порядка 140 голосів пішло у нікуди... особисто я вважаю, що вибори організаторами з тріском провалені і до наступних команда конгресменів та організаторів виборів має змінитись на 100%! ну я теж дивувався, що за останні півгодини виборів кандидати, що отримали найбільше голосів, продовжували отримувати нові. але, думаю, це все від дезорганізації. люди просто голосували за кандидатів у донбасі, не отримуючи інфи, куди їм їхати і за кого голосувати. що ж, поживемо під румунами. це корисно для молодих націй отримувати ляпаса.
_________________ giggster, партія United Ukraine
|
| 26 Aug 2009, 10:22 |
|
 |
|
Tikhenko
|
alexis wrote: dimmustranger wrote: 2pisp перед выборами румын предложил перевести 10 грн из казны, так что там что то есть. Я честно признаться не понял наших кандидатов, неужели так трудно было заранее договориться с 2я десятками избирателей? Например Vigil Vox ещё за неделю до выборов людей агитировать начал, и у него все тип-топ, он в конгрессе. Почему остальные так не сделали - я хз. потому что на предыдущих выборах Viira и Dead_Zheka принесли всех избирателей на блюдечках с голубой каемочкой - вот многие и не чесались В старих гравців, які вже давно грають, або у людей що входять у певного роду спільноти, де проходить постійна соціалізація, більше можливостей до залучення виборців. І навпаки, люди які ніде не засвітилися, і в основному займаються 2-клікінгом, нема ніяких зв'язків і вони в основному розраховували на голоси направлені партією. У багатьох наших кандидатів не було грошей на проведення виборчої кампанії, чи булит гроші та не було бажання їх витрачати. Крім того, безголові 2-клікери особливо небезпечні на виборрах в конгрес, бо голосують бездумно за місцевих кандидатів. На виборах президента вони б проголосували як треба. Ось і іще одна складова частина поразки.
| 26 Aug 2009, 10:27 |
|
 |
|
MaryanR
|
Сподіваюся вам хоч добре заплатили за таку організацію виборів. 
|
| 26 Aug 2009, 10:52 |
|
 |
|
rainnn
|
Організація цих виборів взагалі жах... Гравці, які витрачають на гру 5 хвилин на день, щоб попрацювати-потренуватись-побитись -полікуватись і не вдаються в політичні/партійні справи (таких не менше 90%!), просто не знали що їм робити. Числені заклики "не голосуйте на Донбасі" для таких гравців абсолютно безглузді- потрібно запропонувати (якщо немає власного вибору) за КОГО і ДЕ голосувати ЗАВЧАСНО, надати квитки при потребі ЗАВЧАСНО, як це було на минулих виборах. Навіть ті, хто шукав на форумі інформацію про поточні результати, щоб проголосувати де не вистачає голосів, не мали такої змоги- такої інформації на форумі просто НЕ БУЛО! (минулого разу постійно оновлювалася така тема).
Last edited by rainnn on 26 Aug 2009, 11:00, edited 1 time in total.
|
| 26 Aug 2009, 10:58 |
|
 |
|
oleksa
|
Ну що ж, полімери просрані, залишається лише сподіватись, що румуни зроблять саме так, як обіцяють - підпишуть мир і вийдуть з конгресу. Почуваюсь обпльованим - всі сусіди крутять нами, як самі собі хочуть.
_________________ Мій профіль
|
| 26 Aug 2009, 10:59 |
|
|