View unanswered posts | View active topics It is currently 06 Sep 2010, 09:31

Reply to topic  [ 189 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19
 Вибори до Конгресу - Серпень 2009. 
Author Message

Post Re: Вибори до Конгресу - Серпень 2009.
Tikhenko wrote:
Я вот предлагаю изменить немного приветственное послание президента, и включить туда абзац про ситуацию в стране и важности выборов, добавить туда ссылку на более детальное руководство по выборчему процессу.

Може для початку теперішніх новачків трошки опитати, а чи читають вони взагалі те послання. :?

26 Aug 2009, 20:53
Profile ICQ

rainnn wrote:
Організація цих виборів взагалі жах... Гравці, які витрачають на гру 5 хвилин на день, щоб попрацювати-потренуватись-побитись -полікуватись і не вдаються в політичні/партійні справи (таких не менше 90%!), просто не знали що їм робити. Числені заклики "не голосуйте на Донбасі" для таких гравців абсолютно безглузді- потрібно запропонувати (якщо немає власного вибору) за КОГО і ДЕ голосувати ЗАВЧАСНО, надати квитки при потребі ЗАВЧАСНО, як це було на минулих виборах. Навіть ті, хто шукав на форумі інформацію про поточні результати, щоб проголосувати де не вистачає голосів, не мали такої змоги- такої інформації на форумі просто НЕ БУЛО! (минулого разу постійно оновлювалася така тема).

ну просто жах :D
а ще там було написано щодо того за кого голосувати, і люди хто хотів квиток і персонально проголосувати - звертався. я так в онлайні більше 60 людей направив, чітко персонально по проблемним кандидатурам.
вибач, та всім не угодиш. комусь треба персональний підхід, комусь - списки, причому одним на форумі а адним у грі, бо типу не всі на форумі сидять (а списки до речі були, із уточненням за кого НЕ треба голосувати, що в нашій ситуації було актуальніше, адже голоси треба було піднімати всім, принаймні щоб підняти як мінімум 18-21 конгресмена), комусь ще й пояснити як голосувати (техніка) і як змінити регіон, когось переконати що я не гвалтую його свободу совісті, комусь в асі чи скайпі побалакати і обовязково запитати з якого я міста і чим займаюся по життю.
господи, якщо всі такі розумні, то чому ми всі не живемо в Силіконовій долині

Image
Wiki

26 Aug 2009, 23:35
Profile ICQ

Geka wrote:
Tikhenko wrote:
Доречі, ПМ переоцінювати теж не треба. Із власного досвіду, спробував залучити до голосування робітників фірми, жоден не відіслав відповіді. :?

Никто не предлагает их переоценивать, но согласись, если вообще не написать, то точно человек проголосует как сам захочет, если вообще проголосует. Кроме того, писать необходимо не за день до выборов. Поддерживать контакты со всеми игроками необходимо ПОСТОЯННО. Ждите выходных, я распишу свои идеи по этому поводу.

ПМи були відіслані 98 відсоткам. багатьом двічі. і перепис проводився, але проводити його мабуть доведеться перед кожними виборами. і організовувати групи пропонувалось, зокрема черезменторсько-інформаційну програму. всі забили, причому кричали - а чому це її робити обовязковою? так от наступного разу, хто б там не був на чолі партії, я рахую що він просто не має права до списків включати людей, які не нададуть йому список із 8-10 чоловік мінімум персональних виборців, і які особисто в ПМ координатору виборів чи голові партії не підтвердять свій намір голосувати за цього кандидата. методологія збору людей - це інше питання, і тут можна виробити конкретику. і працівники компаній - це вже заїжджена тема.

Image
Wiki

26 Aug 2009, 23:49
Profile ICQ

Tikhenko wrote:
Доречі, ПМ переоцінювати теж не треба. Із власного досвіду, спробував залучити до голосування робітників фірми, жоден не відіслав відповіді. :?

Ну я хоть и не ответил, но проголосовал.
А вот мой сотрудник не смог - билетов на рынке не было. :(

27 Aug 2009, 00:32
Profile

Altservant wrote:
Tikhenko wrote:

Ну я хоть и не ответил, но проголосовал.
А вот мой сотрудник не смог - билетов на рынке не было. :(

Эх вы, партизаны, написали бы, я вам бы билетов дал. :)
Вообще все сводится к тому, что всем игрокам надо больше общаться друг с другом, тогда и координация появится.

27 Aug 2009, 00:52
Profile

Tikhenko wrote:
Я вот предлагаю изменить немного приветственное послание президента, и включить туда абзац про ситуацию в стране и важности выборов, добавить туда ссылку на более детальное руководство по выборчему процессу.

Статистика була проведена 4 місяці по тому приводу й лише 5-10 відсотків новачків читають це повідомлення вступне. Переважно ці що читають стають менш більш активними а ті що не читають стають 2 клікери або лишають гру.

Одинокий варіянт який я бачу який ще не випробований це щоб кожен пильно кожного дня взяв по черзі слідкувати за Who Is Online у грі й пробувати тоді новачків виловити по пм з порадами.

27 Aug 2009, 01:15
Profile

так зараз робить Скіф здається. Я надіслав запит МінАйТі щоб скрипт написав

Image
Wiki

27 Aug 2009, 01:59
Profile ICQ

Alexander wrote:
Geka wrote:
так от наступного разу, хто б там не був на чолі партії, я рахую що він просто не має права до списків включати людей, які не нададуть йому список із 8-10 чоловік мінімум персональних виборців, і які особисто в ПМ координатору виборів чи голові партії не підтвердять свій намір голосувати за цього кандидата.

Не совсем правильный подход. Как раз кандидаты и должны быть координаторами. Не ты должен 200 ПМов рассылать, а ты должен раздать списки кандидатам, и пусть они ПМы рассылают своим 40-50 или сколько там выйдет по спискам людям, и у них уже будет заинтересованность убедить этих людей проголосовать в нужном регионе и за нужного кандидата.

27 Aug 2009, 05:06
Profile

ну в общєм, ясно. вибори пройшли, треба готуватися до інших. ідей тут висловлено немало. і про госпиталі, і про партійні осередки в кожному районі, і про поточну роботу до виборів. і про необхідність написати епічну і дотепну історію україни, яку я б сам із задоволенням почитав, а всім новачкам кидав би для ознайомлення.

власне, мені здається, що ніхто не знає, як двоклікери перетворюються на активних гравців. я от сам не знаю, чому дехто із запрошених раптом зацікавився грою, а дехто так і залишилися на рівні заведення екаунту.
і думаю, чим більше буде різних зусиль – перш за все тих, хто займає посади, тим більше шансів збільшувати кількість активних гравців.

Image

27 Aug 2009, 08:35
Profile
Reply to topic   [ 189 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19