Шановні читачі
УкрБашу, сьогодні я хочу розповісти Вам про браузерну он-лайн гру –
eRepublik.У чому суть цієї гри?В eRepublik представлені практично усі країни реального світу. І як у реальному світі країни між собою воюють, ведуть торгівлю, плетуть один проти одного інтриги, організовують політичні перевороти і так далі.
Ви звичайний громадянин своєї держави – України. І ваша головна мета знайти серед інших гравців однодумців і зробити все для того аби наша країна стала по справжньому сильною державою.
І як це я маю зробити?Для початку потрібно зареєструватися у грі

Першим кроком на благо України буде робота на державну компанію Grain for Ukraine. Трошки пізніше вам відкриється і решта можливостей:
- Можна буде створити газету для ведення пропагандистських війн або просто писати статті, щоб донести свої думки до інших громадян.
- Створити або приєднатися до вже існуючих партій. Балотуватися у парламент, або навіть в президенти України для того, щоб мати змогу захищати інтереси держави.
- Захищати інтереси можна і в боях за нашу країну або наших союзників

- Піднімати економіку нашої неньки створюючи компанії, або навіть організовуючи цілі корпорації
І багато чого іншого.
Пфф, напевне часу дофіга на це все треба…Взагалі-то ні. Незалежно від рівня розвитку, грі можна приділяти не більше 10 хвилин.
Звісно якщо ви хочете брати участь в керівництві державою, або стати відомим журналістом, то на гру часу треба буде трошки більше
А чи багато людей грає за Україну?В Україні зараз 4200 гравців. Для порівняння в РФ – 18900, в Угорщині 24000, в Румунії більше 15000, а поляків прибігло сюди аж 65000… Але не дивлячись на те, що наші сусіди знаходяться у ворогуючих блоках, а наша держава має величезні ресурси які їм потрібні - нам вдається зберігати незалежність і територіальну цілісність

Проте робиться це дуже важко, тому кожний гравець для нас зараз на вагу золота.

А в найближчий час очікується конфлікт з Росією та Угорщиною, тому приходиться надіятися на союзників. Проте, хочеться надіятися і на себе, тому реєструйся!
Зареєструватися у грі.Якщо виникли якісь питання по грі, то напишіть про це сюди і вам дадуть ментора або менторів
.
А поки прошу ознайомитися з коротенькою статтею для новачків.Слава Україні!
Героям Слава!